neděle 4. května 2008

Slavnostní "kuk" č. 171


Tímto 171. článkem symbolicky slavím druhé druhé narozeniny mojí hvězduplné tmy.
Ano, jsou dvakrát druhé, jelikož před dvěma lety, čtvrtého května, se to tu podruhé narodilo:)
Inu, snad se od té doby něco změnilo. Chvilku jsem žila skoro jen a pouze tímhle virtuálním světem blogů a psala a psala a komentovala a hledala nové a nové blogy, postupem času začalo možná trochu ubývat depresivních článků a našla jsem si nějaké svoje místo či co...a teď už to tu funguje docela jinak než na začátku. Musím říct, že se mi to takhle daleko víc líbí:) Vyčistit si hlavu, publikovat nějaký hezký obrázek a výjimečně třeba i fotku vlastní výroby, zařvat do světa, co se mi líbí a co ne...takhle mi to docela vyhovuje.

Přeji krásný májový den:) V dubnu si říkám, že zhubnu, ale máj, tak ten si vážně užiju:) Ať to stojí za to...;) Jak se tak znám, moje teorie "těšení se" se určitě nějak potvrdí, ale snad to nebude moc drastické. Nebyla bych to já, kdyby bylo všechno OK;)


Dneska podivně krátký...řekla bych, že až nezvykle stručný článek, jenže za chvíli vyrážím za pletivo a v Praze se dlouho neukážu, jelikož víkend a ostatní dny volna budu v příštích čtrnácti dnech trávit s tím, co je před N; se spolubydličkou a s dalšími zapletiváky kdesi v kraji rybníků na Anifestu..., kam se moc těším (zde se doufám ta moje těšící se teorie neprojeví, ale co já vím...).

Všechno nejlepší, tmavá, ale hvězduplná hlavo moje:)
Dovol, abych na tvou počest uveřejnila krásnou fotku jedněch tulipánů, kterých se stále nemohu nabažit...

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

tak ať se daří i dál!
mám rád hlavy, ve kterých něco je ;-)

Anonymní řekl(a)...

I almost never leave a response, however i did a few searching and wound up here "Slavnostn� "kuk" �. 171".
And I actually do have 2 questions for you if you don't mind. Could it be simply me or does it look like a few of these comments come across like they are written by brain dead people? :-P And, if you are posting at additional social sites, I would like to follow everything new you have to post. Could you make a list of the complete urls of your public sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

My page - quote car