neděle 21. října 2007

Poločas rozpadu...(snad ne!)


Kdyby mi nějaká zlá vyšší moc chtěla naznačit, že jsem neměla podruhé vstupovat do stejné řeky...prostě, kdyby se historie měla opakovat, budeme teď asi tak v půlce...dokonce za ňou.
Úplně mě to dneska ráno vyděsilo, když jsem zjistila, že "už" je to "tolik", vystrašilo mě to, protože se mi zdá, že jsme spolu strašně krátce...zdá se mi, že je křeček ještě stále vitální. Ano, měla bych to zaklepat, ale snad je do "smrti" ještě daleko...

Konečně jsem si dneska rychlou chůzí, která prý odblokovává stres, zaskočila pro šaty do tanečních a mám z nich radost. Než jsme doladili ramínka, dalo to sice dost práce, ale výsledek je uspokojujícní. Kluci, jak mi bylo řečeno, hodnotí krásu šatů podle hloubky výstřihu, ale já podle toho, jak se v nich cítím a jestli se můžu pohnout jak chci, abych si v nich i nadále byla jistá a neměla pocit, že je všechno vidět...takže jsem spokojená:) A k tomu je dneska konečně neděle, takže jsem se z toho víkendu docela prospala a vypsala a můžu s klidem a vyrovnaná odjet za plot:) Bohužel jen na tři dny a pak zas zpátky, což bude dlouhééé, ale aspoň že teď můžu vypadnout, protože tu máme celý víkend více než dusno. Dopadá to tak, že se co nejvíce zdržuji ve svém pokoji a předstírám školní činnost (řekla bych, že věrohodně, když se ozývá jen ťukání a nebo soustředěné ticho-to když mám otevřenou knížku a nad ní sešit, abych ho kdykoli mohla použít jako zamaskování...).

Miši už si někde užívá se svým trpělivcem obdivuhodným a já tady publikuju jeden jediný obrázek, který jsem se rozhodla dát na blog vícekráte než jednou. Dokonce už se tu objevuje po třetí. Jenže aby toho nebylo málo, našla jsem ještě nějaký ten hodící se obrázek, když už jsem ta zamilovaná, tak si to tedy pořádně užívám... (ehm, dokud mám co, čeho a s kým...). Všechny ty pocity mi rezonujou v hlavě..., ale dneska úplně nějak extrémně a strašně moc...:o)
Tak jsem to sem napsala...:o) Ty, co jsi před N, nění to pro nikoho jinýho než pro Tebe;o)

Všechny následující lásky jsou jen pokračováním první.

(Archiás)

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

ahoj Ovečko....docela sem se zděsil na začátku toho ptáčka,ale jinak se čteš dobře a určite tě budu kontrolovat...

bejt zamilovaná v zimě je nejlepší,je to pořád tak hezký,ale nemusíš si pořád holit nohy jak v létě...

Anonymní řekl(a)...

jo, no...ptáček-někteří se ho nsaží řekrmit, bay prý už konečně chcípnul...

Ehm...a k holení nohou...:D To by mě zajímalo, jestli na tom vážhně tak záleží, protože je toho teď všude plno...:D

Anonymní řekl(a)...

Promiň, promiň, promiň. Vím, dlouho jsem ti nic neokomentovala.. Jsem hrozná, ale teď už jsem se k tomu dostala;) Šikulka (sebechvála smrdí, ano vím, ale někdy být pochválena musím;) ) Mno, jinak.. Doufám, že to je líp.. A že to nějak sama i dohromady zvládáš a zvládáte:)
Jinak k tý lásce v zimě.. Myslím, že holit si nohy je příjemnější, než věčně klepat kosu;) Ale já teď budu čtyři dny v teplíčku u nás na chatě, s tím, kdo je jako první v abecedě, což se mi mooc zamlouvá;)
Už aby byl alespoň sníh:) To je pak romantičtější, než bláto:P

Anonymní řekl(a)...

Doufám, šikulko Mišulko, že teď s komentováním nepolevíš;)
Zítra budu vědět více...i o tom, jak mi je, jelikož se v tom asi sama moc neorientuju.
Láska v zimě je dalším tématem pro článek...neustále mě napadají další a další věci k tomuhle tématu;D (také to, jak náležitě tě lituju)
Nepruď s chatou a koukej odepsat na mail!;) Ani nevíš, jak Ti závidim!
Fuj!Sníh!Nestraš...!Odporná zima!Blééé!
Jo a mimochodem, seno se na oblečení daleko více chytá...(ale zas se musí nechat, že je sušší, no...;)