úterý 17. července 2007

Zavalena cizosti a bez diakritiky


Tak dneska se naskytla jeste prijemnejsi zachrana nez kamaradova maminka:o) Myslela jsem, ze uz je davno nekde pryc a najednou vidim, ze se vyskytuje mezi on-line ICQery :) Krasne prekvapeni na sklonku parneho dne... Nakoupila jsem vsechna potrebna Labella, provetrala jsem plice, vypila jsem velky kafe, snedla zmrzlinu a prosla se jednou z mnoha casi Vidne a nakonec jsem zas skoncila tady, odkud jsem se zasla povinne nahlasit do skoly, dala jsem si veceri a hned jsem zas pospichala sem, abych dopsala vsechny tak dulezite maily, stavila se vyjadrit lasku aspon pres ICQ a nakonec mi zbyl i cas napsat sem...och, jak uklidnujici!


Rekla bych, ze na konci tohoto pobytu bude na tomhle blogu daleko vic bezhacko a carkoidnich clanku, nez tech s diakritikou...;)

Procitam si ted znova vsechny Fulghumovy knizky a zjistuju, ze se mi libi cim dal vic, jestli je to vubec jeste mozne... Vsechny ty pribehy jsou budto absurdni, ale nejak se neda verit tomu, ze by snad nebyly pravdive...a nebo jsou tak vsedni, ze se mi zda, jako by vypravel nejakou z prihod meho zivota:) Diky jeho knizkam, zvlast diky jedne mene zname, ktera nese nazev "Od Zacatku az do Konce", jsem se dokoazala v Toskansku, ale i tady, trosku uklidnit a premyslim nad tim, jak tu knizku co nejlepe vyzdobit, co tam pripsat a upravit, abych ji mohla spolu s kouskem sebe, venovat tomu, na kom mi tak strasne moc zalezi...byla bych vazne moc rada, kdyby si to precet:) Je to takovy vsechno strasne symbolicky, presne jak to mam rada...doufam teda, ze to neni takovy jenom pro holky...zda se mi ze ne, ale nevim, jestli jsem dosti objektivni...znate me nekteri, ze?


Nevim, jaky obrazek bych dneska mela vybrat...na moji oblibenou stranku se odtud dostavam strasne tezko, takze to nejspis nebude zadny skvost...Aspon, ze tenhle post vyzni snad trosku pozitivneji...vlastne je to vsechno lepsi "jen" o to, ze je on-line ten, ktery mi nejvic chybi...Jinak je to porad tak nejak stejny...no a dobre, taky jsem si koupila to Labello;D a zasla jsem na poradny Latte a creme caramel eis:) ..., ale jsem tim mestem, naladou, prostredim a nekomunikativnosti nejak pohlcena a zavalena...takhle mi jeste snad nebylo, nikdy jsem nebyla takhle stejskavej typ...


První láska nám určí jen směr, nikoliv vkus. Všechny ostatní jsou už jen hledáním vkusu v tom směru. (Jean-Richard Bloch)

-je zapotrebi vic nez jedna...mne to ted staci...myslim, ze mam nejlepsi, nejkrasnejsi a nejuzasnejsi vkus:o) (momentalne ziju v pocitu, ze lepsi vkus miti nemohu;o) )

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Hey, here is that website i was talking about where i made the extra cash.. later! i'm going to cali next week..check this out

Anonymní řekl(a)...

Hooooj Máji!! tak si tu pročítám blog a jsem zvědavá na tvé povídaní.. Zrovna jdu psát dopisy i já, tak se taky těš... Tak, to, co jsem chtěla, aby by bylo, jsem udělala (ozvala jsme se a dala ti na srozuměnou, že jsme doma), tak ti můžu jít napsat pár písmen, vět, řádek, odstavců, možná stránek;) No uvidíme:)) Papa, tvá na tebe stále myslící Míša.. ;)